Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

 

Om virksomheden:

Vi søger igen en Statsautoriseret Revisor til Revisionsfirmaet Westergaard – beliggende i Roskilde Syd på torvet i det naturskønne Viby Sjælland

Revisionsfirmaet, som er et af de største i Roskilde, ligger tæt på såvel motorvej som offentlige transportmidler. Firmaet er veletableret og velrenommeret, og er i en kontinuerlig positiv udvikling.

Arbejdsmiljøet er uformelt, dynamisk og uhøjtideligt, og der arbejdes ud fra devisen om 'frihed under ansvar'. Der er et virkeligt godt sammenhold på kontoret, hvor der er i alt 20 ansatte. Der er plads til, samt respekt for, forskellighed. .

Ancienniteten i firmaet er høj. Der tilbydes gode personaleforhold, herunder morgenmad- og frokostordning, frugt, drikkevarer, helbredsforsikring og sundhedsforsikring.

Stillingsbeskrivelse:

Du kommer i denne stilling i høj grad til at beskæftige dig med specialopgaver og rådgivning, med primær fokus på selskaber og personligt drevne virksomheder.

Du begår dig godt på alle niveauer og formår at tilpasse din kommunikation til modtager. Du har begge ben solidt plantet på jorden og arbejder ærligt og reelt i dialogen med dine kunder. Du befinder dig som ”en fisk i vandet”, når du deltager i møder og ved forhandlingsbordet.

Du er en ihærdig praktiker som motiveres af dit arbejde med SMV segmentet. Du har god erfaring med kvalitetssikring og gennemgang af regnskaber og dokumentationsmateriale.

Hos Revisionsfirmaet Westergaard bliver du en værdsat sparringspartner - og du bliver del af et veletableret og solidt revisionsfirma i en kontinuerlig positiv udvikling.

Område:

Firmaet er beliggende i dejlig lys og indbydende domicil på torvet i Roskilde Syd, i Viby på Midtsjælland. 

Firmaet er tæt på såvel motorvej som offentlige transportmidler. 

IT:

Firmaet benytter sig af IT Revisor samt MS Rev.

Uddannelse:

Statsautoriseret Revisor

Du trives med SMV-segmentet og med den nære kundekontakt, hvor du virkelig har mulighed for at gøre en forskel.

Kontakt os for at høre, om du og firmaet kan matche hinanden. Vi glæder os til at høre fra dig !

Løn:

God løn efter kvalifikationer

Reference:

anl/statsaut/viby