Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

Invester blot 3 timer - få din drømme medarbejder

At slå en stilling op og modtage hundredvis af ansøgninger, er tidskrævende. Den rigtige medarbejder for din virksomhed ligger måske godt gemt i bunken, og det er vores ekspertise at finde netop dén person. Med os som partner behøver du kun at bruge tre timer på ansættelsen. På den måde kan både du og vi, bruge tid på det, vi er bedst til.

Vi gør arbejdet

Vi holder møde med dig og afdækker ikke kun stillingens indhold, men også de sociale aspekter på din arbejdsplads. Vi annoncerer, screener, giver afslag, henter referencer og kalder til interview, før du bliver præsenteret for den bedste kandidat.

Vi leverer en gennemarbejdet personprofil før jobsamtalen, sådan at du ved, hvem du skal møde og kan koncentrere dig om den personlige kemi – resten er i orden.

Din beslutning

Vi præsenterer dig kun for kvalificerede kandidater, fordi vi tør stille de spørgsmål, der giver de oprigtige svar. Derved får vi de informationer, som gør forskellen på den korte og på den lange ansættelse.
Brug derfor kun tid på to samtaler, og få den rigtige medarbejder første gang – inklusive seks måneders udvidet garanti.

Tilbage til forsiden