Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

 

Om virksomheden:

Vi søger en revisor HD R, CMA eller tilsvarende til vores kunde, CCH Revision, - beliggende i indbydende lokaler i Hørsholm. Der er parkering ved kontoret samt offentlig transport indenfor 5 minutters gang.  

Miljøet er humoristisk, dynamisk og samtidig roligt. Man arbejder ud fra devisen om 'frihed under ansvar”, og der er rig mulighed for, at være med til at påvirke og udvikle sin stilling. Man beskæftiger 8 medarbejdere og ancienniteten i firmaet er høj. Der er et godt sammenhold og en god team ånd, hvor man naturligt hjælper hinanden mod de fælles mål.

Der tilbydes gode personaleforhold, flekstid og sundhedsordning.

Stillingsbeskrivelse:

Vi søger revisorer på alle niveauer, og dine opgaver vil naturligt  tilrettelægges efter din erfaring samt dine kvalifikationer.

Grundlæggende kommer du til at beskæftige dig med alle opgaver fra A-Z, med primær fokus på personligt drevne virksomheder samt mindre og mellemstore anparts- og aktieselskaber. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt med dine opgaver og i et naturligt samarbejde med dine kolleger samt ansvarlig revisor. Du vil kontinuerligt få tildelt mere ansvar der passer til dine evner og kvalifikationer i takt med, at du udvikler dig. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af virksomheder og opgaver og med den personlige kontakt til dine kunder.

Firmaet benytter sig Microsoft Office, Revisoft samt Caseware.

Du elsker dit arbejde som revisor - og du vil gerne videre i din faglige udvikling. Som person er du udadvendt og tillidsvækkende. Du kommunikerer positivt med alle persontyper, og du trives med den nære kundekontakt og rådgivning.

Du har en ro og et overskud der naturligt viser sig - også når du bliver udfordret på områder, som du ikke kender til. Du er god til at "bryde isen" og god til at tilpasse dig. Du trives i et miljø med mulighed for udvikling, hvor kun du selv sætter dine begrænsninger.

Sidst, men absolut ikke mindst, vil du gerne være del af et solidt team, hvor man arbejder ud fra devisen om frihed under ansvar i et uformelt miljø med fokus på resultater, og samtidig et miljø, hvor humor og sammenhold karakteriserer hverdagen

 

Uddannelse:

Vi forstiller os, at du kan være under uddannelse eller måske allerede er gennem HD R, CMA eller tilsvarende. CCH Revision støtter naturligt op om videreuddannelse.

Du har flere års praktisk erfaring fra branchen og at du stortrives med SMV-segmentet og med den nære kundekontakt, hvor du virkelig har mulighed for at gøre en forskel.

Kontakt os for at høre, om du og firmaet kan matche hinanden. Vi glæder os til at høre fra dig !

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller tel: 70272922

 

Løn:

God løn efter kvalifikationer