Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

  • Søger du en dygtig medarbejder inden for

    regnskab, økonomi og revision?

 

Om virksomheden:

Vi søger en revisor HD R, CMA eller tilsvarende til vores kunde, Buus Jensen Statsautoriserede revisorer, - beliggende i indbydende domicil på Østerbro. Der er parkering ved kontoret samt offentlig transport indenfor 5 minutters gang.  

Miljøet er uformelt, fleksibelt, dynamisk og humoristisk, og der arbejdes ud fra devisen om 'frihed under ansvar. Man beskæftiger 40+ medarbejdere.

Her er fokus på at skabe gode og fleksible rammer, så der bliver en fornuftig balance mellem arbejds- og familieliv. Der er plads til, samt respekt for, forskellighed.

Man formår at skabe gode teams, der naturligt støtter og hjælper hinanden. Organisationen er flad og uformel - alle taler med hinanden. Der er et suverænt godt socialt miljø og sammenhold, hvor man ser hinanden som kolleger, men også som mennesker. Man ved nemlig godt, at et godt fundament skaber de bedste resultater.

Der tilbydes virkelige gode personaleforhold, herunder fælles morgenmad, frokostordning, frugt, drikkevarer og sundhedsforsikring. Der arrangeres deltagelse i forskellige sociale arrangementer og der lægges vægt på trivsel og positivitet. Medarbejderplejen giver positive resultater, og ancienniteten er virkelig høj. 

Søger du et miljø, hvor kombinationen mellem professionalisme og medarbejderpleje samt sammenhold kolleger imellem går op i en højere enhed ? Så vil Buus Jensen være den helt perfekte arbejdsplads til dig.

Stillingsbeskrivelse:

Du kommer i denne stilling til at beskæftige dig med alle opgaver fra A-Z, med primær fokus på personligt drevne virksomheder samt mindre og mellemstore anparts- og aktieselskaber. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt med dine opgaver og i et naturligt samarbejde med dine kolleger. Du vil kontinuerligt få ansvar der passer til dine evner og kvalifikationer. Du kommer til at arbejde med en spændende bred vifte af virksomheder og opgaver.

Uddannelse:

Vi forstiller os, at du kan være under uddannelse eller måske allerede er gennem HD R, CMA eller tilsvarende. Virksomheden støtter helt naturligt op omkring videreuddannelse.

Du har nogle års praktisk erfaring fra branchen og at du stortrives med SMV-segmentet og med den nære kundekontakt, hvor du virkelig har mulighed for at gøre en forskel.

Kontakt os for at høre, om du og firmaet kan matche hinanden. Vi glæder os til at høre fra dig !

Løn:

God løn efter kvalifikationer