Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

 

Om virksomheden:

Vi søger en revisor med cand.merc.aud. til vores kunde, Revisionsfirmaet Westergaard, beliggende i Roskilde Syd på torvet i det naturskønne Viby Sjælland.

Revisionsfirmaet, som er et af de største i Roskilde, ligger tæt på såvel motorvej som offentlige transportmidler. Firmaet er veletableret og velrenommeret, og er i en kontinuerlig positiv udvikling.

Arbejdsmiljøet er uformelt, dynamisk og uhøjtideligt, og der arbejdes ud fra devisen om 'frihed under ansvar'. Der er et virkeligt godt sammenhold på kontoret, hvor der er i alt 19 ansatte. Der er plads til, samt respekt for, forskellighed.

Ancienniteten i firmaet er højt. Der tilbydes gode personaleforhold, herunder morgenmad- og frokostordning, frugt, drikkevarer, helbredsforsikring og pensionsordning.

Søger du et professionelt miljø med udvikling, specialopgaver, frihed under ansvar, gode kolleger med sammenhold samt personaleforhold som er helt i top ? Så er dette revisionsfirma noget for dig.

Stillingsbeskrivelse:

Du kommer i denne stilling til at beskæftige dig meget med specialopgaver og rådgivning, dette med primær fokus på selskaber og personligt drevne virksomheder. - Opgaverne vil, med base i de traditionelle revisordiscipliner, være rådgivning omkring blandt andet:

- Køb og salg af virksomheder

- Generationsskifter

- Omstruktureringer

Du kommer til at arbejde selvstændigt med dine opgaver og i et naturligt samarbejde med dine kolleger. Du vil kontinuerligt få tildelt ansvar, der passer til dine evner og kvalifikationer. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af virksomheder.

Uddannelse:

Du har bestået CMA.

Du har nogle års praktisk erfaring fra branchen og du stortrives med SMV-segmentet og med den nære kundekontakt, hvor du virkelig har mulighed for at gøre en forskel.

Du savner samtidig at blive udfordret og ser her en fantastisk mulighed for at udbygge dine evner med specialopgaver som kundens fortrolige rådgiver.

Du arbejder måske i dag i København, og vil have kortere transporttid.

Du arbejder måske i dag i et større revisionsfirma, men savner udvikling, nærvær, bredde, koordinering, selvstændighed, kundekontakt og et godt sammenhold med gode kolleger. Det allervigtigste for os er din personlighed, samt din tilgang til faget og opgaverne.

Kontakt os for at høre, om du og firmaet kan matche hinanden. Vi glæder os til at høre fra dig !

Løn:

God løn efter kvalifikationer

Reference:

anl/CMA Viby

Om