Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

Søger du en dygtig revisor?

Vi er specialister i at finde den helt rigtige revisor til den helt rigtige revisionsvirksomhed.

Vi har 14 års erfaring i at besætte stillinger inden for revision. Derfor har vi god føling med de udfordringer, der er på alle niveauer i branchen - fra revisoreleven til den statsautoriserede revisor.

Vi afdækker jeres behov - og vi afdækker, hvem I er. Og derefter kombinerer vi vores viden om jer og jeres virksomhed med vores indgående kendskab til de kandidater, vi formidler. På den måde finder vi den helt rigtige medarbejder til jer. Vi ansætter ikke kun faglighed - men mennesker. Derfor skal både faglighed og personlighed skal passe i virksomhedens 'ånd' og kultur. Og det er ingen kunst at finde en dygtig revisor. Men at finde den helt rigtige revisor til det rigtige revisionsfirma - det er en kunst.

Vi giver garanti på vores rekruttering 

Vi er så sikre i vores rekruttering, at vi giver en udvidet garanti, der sikrer jer som virksomhed i seks måneder efter ansættelsen. Vi forholder os ikke til, hvad årsagen måtte være til, at samarbejdet ikke skal forsætte. Vi ved godt, at når man har med mennesker at gøre, kan der dukke ting op, som ingen kunne forudse. Det ansvar tager vi på os med vores udvidede garanti.

Vi finder kvit og frit en medarbejder til samme stillingsprofil. Større tryghed og længere garanti finder du ikke. 

Vi bruger tests og referencer

Vi lærer alle vores kandidater godt at kende gennem samtaler og tests - og vi indhenter altid mundtlige referencer på dem.

En ren straffeattest er en selvfølge

Ærlighed og troværdighed er en dyd. Vi sørger for, at alle vores kandidater fremviser en ren straffeattest.

Opfølgning og sparring hele vejen igennem

Vores engagement stopper ikke, når en kandidat er blevet ansat. Vi følger ansættelsen tæt. Og vi står klar med rådgivning og sparring på sidelinjen. På den måde kan vi være med til at tage eventuelle uoverensstemmelser i opløbet. 

Vi ser og hører dig - og vi ser og hører kandidaten. Det giver dig en ekstra tryghed og en garanti for den længerevarende ansættelse. 

Vi står altid til rådighed med sparring og rådgivning.

Det rigtige match fra starten

Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert, når det handler om mennesker. Det er et spørgsmål om at finde den rigtige kandidat til den rigtige virksomhed – og den rigtige virksomhed til den rigtige kandidat. Vi tror på vores ærlige, direkte og grundige tilgang til ansættelser. Vi finder den helt rigtige medarbejder første gang – det er guld værd for vores kunder. 

Tilbage til forsiden