Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

Søger du en dygtig regnskabsmedarbejder?

Vi er specialister i at finde den helt rigtige regnskabsmedarbejder til den helt rigtige virksomhed.

Vi har 14 års erfaring i at rekruttere dygtige specialister til stillinger inden for regnskab og økonomi. Derfor kender vi alt til de udfordringer, som knytter sig til netop regnskabs-området.

Det er ingen sag at finde en fagligt dygtig medarbejder. Det svære er at finde en medarbejder, der også falder godt ind i jeres virksomheds  atmosfære og i snakken omkring frokostbordet. Og det er præcis det, vi er specialister i.

Vi bruger tests og referencer

Vi lærer alle vores kandidater godt at kende gennem samtaler, faglige og personlige tests - og vi indhenter altid referencer på dem. Det giver os det rette grundlag for at udvælge de rette kandidater.

Vi giver garanti på vores rekruttering

Vi er så sikre i vores rekruttering, at vi altid yder en 6 måneders udvidet garanti på alle vores fastansættelser. Vi forholder os ikke til, hvad årsagen måtte være til, at samarbejdet ikke skal forsætte. Vi ved godt, at når man har med mennesker at gøre kan der dukke ting op, som ingen kunne forudse. Det ansvar tager vi på os med vores udvidede garanti.

Vi finder kvit og frit en medarbejder til samme stillingsprofil. Større tryghed og længere garanti finder du ikke. 

Søger du en vikar ?

Ny medarbejder i morgen? Vikar? Vores procedure er den samme ved korte og lange ansættelser. Vores styrke er, at vi arbejder fleksibelt og efter behov.

Har du brug for en medarbejder på mandag, så holder vi samtaler i weekenden. Vi går ikke på kompromis, selvom vi skal skynde os. Kandidaterne har krav på en ordentlig og fair behandling, og du har krav på den bedste medarbejder, også når ansættelsesperioden er kort. Derfor gennemfører vi samtaler, tests og personprofil uanset hvilken type job, du tilbyder. Forskellen er blot tiden, vi gør det på. 

Tilbage til forsiden