Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

 

Om virksomheden

VKST Revision er et moderne revisionsfirma, som servicerer et bredt spektrum af kundetyper med det primære forretningsområde på selskaber.

VKST revision blev etableret i 2012, og yderligere konsolideret i 2013 ved en sammenlægning af flere revisionsfirmaer. Firmaet servicerer i dag, med succes, kunder på hele Sjælland og Lolland-Falster.

Man beskæftiger 14 engagerede medarbejdere i Sorø samt 2 medarbejdere i Nykøbing Falster.

Her er ”højt til loftet” og masser af humor og positivitet i hverdagen. Man respekterer hinandens forskelligheder og formår derigennem at skabe det bedste fundament for succes, nemlig sammenhold og team ånd.

 

VKST Revision er en selvstændig del af den veletablerede VKST koncern. Revisionsfirmaet har til huse i flotte og indbydende lokaler tæt på motorvejen. Her er man en del af et fagligt højt miljø samt en del af et større rådgivningshus med advokat, ejendomsmægler samt Væksthus Sjælland. Du bliver således en del af et aktivt og inspirerende miljø i dagligdagen med mulighed for at sparre bredt, og mulighed for at dyrke netværk, også internt.

Dine kommende kolleger beskriver det faglige og det sociale arbejdsmiljø som:

Ib Sonne Ravn

Revisor (tidligere Statsautoriseret Revisor)

”En af de ting jeg sætter mest pris på hos VKST Revision, er det gode arbejdsmiljø. Det er et godt sted at være, hvor der er højt til loftet og hvor humoristiske indslag også er en del af hverdagen. Jeg nyder en hverdag i krydsfeltet mellem komplekse revisions- og rådgiveropgaver og tæt dialog med kunderne. Jeg er omgivet af mine dygtige kollegaer, og der sættes pris på hele teamet, men også den enkelte medarbejders indsats.”  

Bjarne Nordholt
Skatte- og selskabskonsulent (20 års erfaring med rådgivning)

”Jeg er glad for at være en del af en virksomhed, hvor jeg kan beskæftige mig med rådgivning i selskabskonstruktioner tilpasset den enkelte kunde. Jeg er en del af en arbejdsplads med ”højt til loftet” og jeg er omgivet af kompetente kollegaer, hvor forskelligheder værdsættes og betragtes som ressourcer. VKST Revision er et godt sted at være.”

Sabina Bonde Torbensen
Revisorassistent

”Hos VKST Revision sætter jeg pris på det gode sammenhold med mine kollegaer. Det giver mig energi til at yde en ekstra indsats, og derfor møder jeg glad på arbejde hver dag. Vi er et stærkt hold, der sætter en ære i at løse vores opgaver og dermed løfter overlæggeren for os alle.”

Klik ind og se dine kommende kolleger på www.vkst-revision.dk

 

Stillingsbeskrivelse

 

Vi søger dig, der kan yde rådgivning i øjenhøjde – og det med alle kundetyper.

Du er en dygtig kommunikator, der formår at tale kundens sprog og som kan bevæge dig på alle niveauer.

Tænker du, at VKST Revision eventuelt kunne være for ”landbrugsorienteret ” til dig, så kunne du ikke tage mere fejl. Langt størstedelen af firmaets kunder er traditionelle revisionskunder, og VKST Revision favner alle brancher indenfor SMV-segmentet. De landbrugskunder firmaet har - og får - er store og seriøse spillere, der afspejler resten af samfundet med fokus på forretningsudvikling og optimering . Det stiller krav til dig som rådgiver.

 

Vi søger dig, der brænder efter at bidrage til den fortsatte positive vækst og forretningsudvikling af VKST Revision.

Du ser og griber muligheder – og deltager gerne i netværk. Du har energi og drive samt den empati og indlevelse der gør, at du naturligt byder ind med optimale løsninger. Både for VKST Revision og for dine kunder. Du har fokus på den gode service.

 

Vi søger dig, der er fagligt stærk.

Du hviler i din faglighed. Du har en robust og vedholdende personlighed og står gerne ”på mål” for din faglighed, Du melder ud, hvis der er noget, der skal undersøges nærmere. Det er vigtigt for dig at skabe respekt og troværdighed omkring din person. Du sætter en ære i, at overholde dine aftaler.  Det falder dig naturligt, at arbejde med stort fokus på kvalitetssikring.

Du varetager opgaver fra A-Z og trives med at arbejde med en blanding af rådgivningsopgaver og specialopgaver, og du vil gerne have ”hands-on” i din opgaveløsning. Ingen opgave er umulig, for lille eller for stor - og du erkender værdien i det brede arbejdsområde.

Miljøet er fagligt højt, uformelt og med masser af sammenhold og humor. Organisationen er flad, og man arbejder tæt sammen som et team. Der er en høj grad af fleksibilitet. Medarbejderne trives.

Grundværdierne er kvalitet, faglighed, ordholdenhed og udvikling. Rådgivning i øjenhøjde, respekt for kunden og respekt for hinanden.

Man arbejder ud fra devisen om frihed under ansvar. Her er usædvanlige gode udviklingsmuligheder for dig, der gerne vil være med til at præge din hverdag, bidrage til yderligere vækst i et i forvejen vækstende firma, forme din stilling og sætte retningen for din fremtid.

Hos VKST Revision er der mulighed for, reelt at gøre en forskel.

For den rette person vil der være mulighed for partnerskab.

Kontakt os for at høre mere om stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig !

 

Løn:

Attraktiv gage efter kvalifikationer

Frokostordning samt en aktiv personaleforening, der arrangerer alt fra glatbanekørsel over teaterture til lerdue skydning.

 

Start:

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette person til stillingen