Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

  • Søger du en dygtig medarbejder inden for

    regnskab, økonomi og revision?

 

Område:

 

Vi søger for vores kunde, Sønderup Revisorer I/S i Ringsted, igen to dygtige medarbejdere til dynamisk løn afdeling i fantastisk udvikling.

Revisionsfirmaet er beliggende i nye flotte og moderne kontorfaciliteter meget centralt i Ringsted - 2 min. fra motorvejen, og med 400 meter til Ringsted Banegård.

Om virksomheden:

Revisionsfirmaet Sønderup I/S har i alt 60 ansatte, og firmaet er i en kontinuerlig positiv udvikling. Det er en moderne revisions- og rådgivningsvirksomhed med fokus på fortrolighed, engagement og indlevelsesevne. Her er det kunden som er i centrum, og der ydes en service ud over det sædvanlige.

Miljøet er uformelt i en meget flad organisation hvor man véd, at et godt fundament skaber de bedste resultater. Der arrangeres deltagelse i festival, teaterture og overlevelsesture, og der lægges vægt på trivsel og positivitet. Medarbejderplejen giver bonus, og ancienniteten er virkelig høj. 

En top professionel arbejdsplads med et virkelig godt socialt miljø, og et sted, hvor du kontinuerligt vil kunne udvikle dig indenfor løn området.

Stillingsbeskrivelse:

Vi forestiller os, at du flere års erfaring med løn behandling, og at du elsker at arbejde med løn. Du kommer til at indgå i et yderst kompetent team af 17 løn medarbejdere i en afdeling, hvor man varetager løn behandling for en bred vifte af kunder.

Miljøet er professionelt, afslappet, uformelt, hjælpsomt, åbent samt humoristisk. Her er et virkeligt godt sammenhold. Teamet varetager som nævnt løn funktionen for mange forskellige virksomheder med hver deres løn rutiner/systemer. Det stiller krav til, at du har en god omstillingsevne, samt evnen til, at forholde dig til forskellige systemer/rutiner. Det er vigtigt, at du kan tilegne dig ny viden, og at du ikke er bange for at skulle arbejde med store mængder af data.

Du arbejder gerne og ubesværet i Excel.

Der er, som i enhver anden lønafdeling, naturlige spidsbelastningsperioder hvor vi forventer, at du er fleksibel i relation til arbejdstid. Kollegerne er gode til at hjælpe hinanden i afdelingen og til at løfte i samlet flok. Alle arbejder individuelt, men støtter også hinanden som et team. 

Du kommer som udgangspunkt til at arbejde på kontoret i Ringsted, men skal også være indstillet på, at der kan være få dage, hvor du skal arbejde ude hos kunder.

Løn afdelingen er kendetegnet ved en høj grad af professionalisme og service, og det er derfor også vigtigt, at du trives med kundekontakt og du har en god evne til at tilpasse dig forskellige miljøer. Du kommunikerer let og ubesværet med forskellige persontyper og du kan godt lide at yde den gode service.

Du har det godt med at tage ansvar for dine opgaver, og du har en suveræn detaljesans. Du kan godt lide at jonglere med mange bolde i luften, og du er god til at få struktureret dine opgaver og til, at skabe dig et overblik. Her er en virkelig god mulighed for kontinuerligt at dygtiggøre dig indenfor løn området i et professionelt miljø med fokus på det gode samarbejde og det gode sammenhold.

Uddannelse:

Vi stiller ikke krav til din formelle uddannelse, men vi forventer, at du har flere års erfaring med løn behandling - og at løn er din favoritdisciplin.

Kontakt os og hør, hvordan din baggrund passer ind.

Vi kan træffes på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller Tel: 70272922

Løn:

God løn efter kvalifikationer.

Reference:

Løn/Ringsted

Vi indkalder løbende til samtaler på stillingen, og ser frem til, at modtage din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.