Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

Velkommen til Jobmægleren

Vælger du os som partner i din virksomhed, får du først og fremmest personlig og dedikeret hjælp. Vi går ind i enhver ansættelse med hud og hår, og vi giver ikke op, før du er tilfreds.

Vi formidler primært jobs inden for regnskab og økonomi. Vi matcher medarbejdere og virksomheder, og vi har specialiseret os i at ansætte af regnskabs- økonomi og revisionsmedarbejdere på alle niveauer.

Erfaring

Vores stærkeste kort er vores store netværk efter mere end 10 års erfaring inden for netop denne branche. Vi kender kunderne, og vi kender udfordringerne i enhver ansættelse. Derfor tør vi tilbyde en udvidet garanti for succes.

Vores opskrift

På baggrund af dybdegående samtaler og tests med kandidaterne, udarbejder vi en udførlig præsentation til dig. Du får 10 til 15 siders information, der giver dig et uvurderligt grundlag for at træffe dit valg. Vi fortæller dig hvad vi ved, og vi pakker ikke noget ind. Vi ved, at det er afgørende, at du har al relevant viden om din nye medarbejder, før du ansætter.

Dit valg

Vi er ærlige og åbne, og vi fejer ikke noget ind under gulvtæppet. Det giver optimal tryghed i samarbejdet med os - for det vi præsenterer, er præcis hvad du får.  Vores varemærke er, at vi giver vores kunder de præcise informationer og dermed beslutningsgrundlag. Sådan arbejder vi bedst. Fordi det giver langtidsholdbare resultater.