Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

Område:

Vi søger igen for vores kunde, CR Statsautoriseret Revisionsaktieselskab i Brøndby, flere dygtige revisorer. Firmaet er beliggende i attraktivt industriområde i Brøndby. Der er parkeringsfaciliteter lige ved kontoret samt gode busforbindelser fra såvel Glostrup Station som Albertslund station. Firmaets kontorer er store og lyse i klassisk og enkel stil - et meget indbydende arbejdsmiljø.

Stillingsbeskrivelse:

Vi søger revisorer på alle niveauer, og dine opgaver vil naturligt  tilrettelægges efter din erfaring samt dine kvalifikationer.

Grundlæggende kommer du til at beskæftige dig med alle opgaver fra A-Z, med primær fokus på personligt drevne virksomheder samt mindre og mellemstore anparts- og aktieselskaber. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt med dine opgaver og i et naturligt samarbejde med dine kolleger samt ansvarlig revisor. Du vil kontinuerligt få tildelt mere ansvar der passer til dine evner og kvalifikationer i takt med, at du udvikler dig. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af virksomheder og opgaver, herunder;

- Moms og Skatteregnskaber

- Revision og Regnskabsudarbejdelse

- Review af regnskaber.

Firmaet benytter sig af Microsoft Office samt Wolters Kluwer på IT  siden.

Du elsker dit arbejde som revisor - og du vil gerne videre i din faglige udvikling. Du er en type der ser udfordringer frem for begrænsninger og det du ikke kan, er du ikke bange for at sætte dig ind i. Du hviler godt i dig selv og du har en god evne til, med en selvsikker men ikke selvglad attitude, at kommunikere succesfuldt med mange forskellige persontyper. Du finder motivation i netop kommunikation og servicering af dine kunder, og den del af revisorarbejdet vil du gerne udbygge fremadrettet. Du er ambitiøs på "den gode måde". Du ved godt, at der skal benhårdt arbejde til, og du arbejder målrettet og vedholdende uden at miste fokus på detaljen.

Som person er du udadvendt og tillidsvækkende.  Du har en ro og et overskud der naturligt viser sig - også når du bliver udfordret på områder, som du ikke kender til. Du er god til at "bryde isen" og god til at tilpasse dig. Du trives i et miljø med mulighed for udvikling, hvor kun du selv sætter dine begrænsninger. Sidst, men absolut ikke mindst, vil du gerne være del af et dynamisk team, hvor man arbejder ud fra devisen om frihed under ansvar i et uformelt miljø med fokus på kvalitet, og samtidig et miljø, hvor humor, selvironi samt sammenhold karakteriserer hverdagen . Vi forventer ikke, at du kan det hele, men at du gerne vil videre - og så er vi der for at hjælpe dig endnu tættere på dine mål.

Om virksomheden:

CR Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er et dynamisk revisionsfirma i kontinuerlig, positiv udvikling. Firmaet vækster og man formår, gennem et solidt salgsarbejde samt et solidt håndværk, til stadighed at tiltrække og fastholde nye kundeemner. Et team med masser af dynamik, hvor du får mulighed for at være del af en fantastisk, spændende udvikling. Der er i alt 12 ansatte. Her er et godt sammenhold og en uformel omgangstone i en flad organisation, hvor alle taler med alle.

De to indehavere er dynamiske, kvalitetsbevidste, humoristiske og innovative. De har som en naturlig del af deres lederskab god fokus på medarbejdernes trivsel og individuelle behov. Man spiser frokost sammen hver dag, og her er mulighed for, at deltage i en frokostordning. Der arrangeres forskellige sociale arrangementer, herunder bowling, sommerfest og julefrokost. Team ånden er usædvanlig god og man hjælper naturligt hinanden mod de fælles mål. Her er stor fokus på, at der er en fornuftig balance mellem arbejde- og privatliv og her kan man være sikker på, at det aftale overarbejdsniveau overholdes og accepteres af alle.

Brænder du for revision ? Vil du gerne videre i din karriere, og være del af et firma i god udvikling ? Trives du i et uformelt miljø, hvor man arbejder ud fra devisen om frihed under ansvar ? Er du kvalitetsbevidst og vil du servicere dine kunder ? Så er her drømmejobbet for dig, som er midt i dit HD studie, har afsluttet HD R eller netop påbegyndt CMA, og som gerne vil videre i din karriere. Eller for dig, som er Reg. Revisor og elsker dit arbejde men søger et job, hvor du kan få en bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vil du læse mere om firmaet og se dine nye kolleger ? Klik ind på følgende link til deres hjemmeside: www.crrev.dk

Uddannelse:

Vi søger medarbejdere på alle niveauer.

Det allervigtigste for os er din personlighed, samt din tilgang til faget og opgaver, hvorfor der også kan være andre indgangsvinkler til jobbet.

Kontakt os for at høre, om du og firmaet kan matche hinanden. Vi glæder os til at høre fra dig !

Løn:

God løn efter kvalifikationer