Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

Hvad er dine styrker - hvad vil du gerne arbejde med?

Mangler du motivation? Er du kørt træt i dit job? Vi er specialister i at hjælpe dig til at komme videre. Vi oplever, at det for mange kan være svært at definere præcis, hvilket job man søger.

Vi er ærlige og kommer til sagen

Vi tør stille dig de spørgsmål, der giver dig afklaring, og vi tør melde direkte ud. Vi giver dig det boost og den positive indgangsvinkel, du har brug for i din situation, for at komme videre. Vi giver dig tryghed, inspiration og motivation i din jobsøgning.

Du skal blive set

Vi hjælper dig til at få skrevet det helt rigtige CV, og vi finder potentielle virksomheder, som du kan sende dit CV til. Når du har brug for det, står vi klar med løbende sparring, rådgivning og motivation til dig. Det er altid bedre at vente på den helt rigtige virksomhed – også selvom det betyder, at du skal gå uden arbejde et par måneder. Du bruger for megen energi på at starte op et nyt sted – så vent, og lad os hjælpe dig med at finde ud af hvor du passer allerbedst ind.

Brug for nye øjne på din situation

Vi tilbyder individuelle forløb og kurser i kompetenceafklaring. Vi tilbyder hjælp til at finde de rigtige virksomheder for dig - og hjælp til at få skrevet det helt rigtige CV ud fra dine forudsætninger.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.