Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

Nye udfordringer

Mangler du motivation? Er du kørt træt i dit job? Vi er specialister i at hjælpe dig til at komme videre. Vi oplever, at det for mange kan være svært at definere præcis hvilket job, man søger. Vi tør stille dig de spørgsmål, der giver dig afklaring, og vi tør melde direkte ud.

Friske øjne

Vi giver dig det boost og den positive indgangsvinkel, du har brug for i din situation for at komme videre. Vi giver dig tryghed, inspiration og motivation i din jobsøgning. Vi hjælper dig til at få skrevet det helt rigtige CV, og vi finder potentielle virksomheder, som du kan sende dit CV til.

Vi følger dig

Vi står altid klar med løbende sparring, rådgivning og motivation til dig. Det er altid bedre at vente på den helt rigtige virksomhed – også selvom det betyder, at du skal gå uden arbejde et par måneder. Du bruger for meget energi på at starte op et nyt sted – så vent, og lad os hjælpe dig med at finde ud af, hvor du passer allerbedst ind.

Kom godt i gang

Vi tilbyder individuelle forløb og kurser i kompetenceafklaring. Vi tilbyder hjælp til at finde frem til de rigtige virksomheder og hjælp til at skrive det helt rigtige CV - ud fra dine forudsætninger. Kontakt os og hør, hvornår næste kursus finder sted.