Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

 

Om virksomheden

Vi søger for vores kunde, KvalitetsRevision i Næstved, en dygtig medarbejder, der vil være med til at gøre en positiv forskel for firmaets mange bogførings kunder.

Firmaet er beliggende med fantastisk udsigt over Næstved Havn. Der er parkeringsfaciliteter lige ved kontoret og der er 15 minutters gang til/fra Næstved station. Firmaets kontorer er yderst indbydende med højt til loftet og masser af lys i en moderne og samtidig hyggelig indretning. Det er således et usædvanligt dejligt og indbydende arbejdsmiljø.

KvalitetsRevision er et veletableret firma i kontinuerlig god udvikling.

Firmaet består af en registreret revisor, to statsautoriserede revisorer, en revisorassistent, en erhvervsservicemedarbejder og en trainee. Her er ”højt til loftet” og masser af mulighed for at gøre en forskel. Her er et godt sammenhold og en uformel omgangstone, hvor alle taler med alle og naturligt hjælper hinanden.

Her er flekstid, en god pensionsordning, sundhedsforsikring samt fokus på personalearrangementer. Man spiser frokost sammen hver dag og ønsker hinanden god weekend hver fredag med hyggeligt samvær.

Brænder du for – og kan du bibeholde dit skarpe overblik – i arbejdet med mange, forskellige kunder? Kan du bibeholde dit overblik ved deadlines? Trives du i et uformelt miljø, hvor man arbejder ud fra devisen om frihed under ansvar? Vil du gerne være del at et mindre kontor, hvor din indsats værdsættes? Befinder du dig godt i et miljø med det uformelle og humor som en del af hverdagen?

Så klik ind på firmaets hjemmeside og se dine nye kolleger:  www.kvalitetsrevision.dk

Stillingsbeskrivelse

Du kommer i denne stilling til at beskæftige dig med bogføring, afstemninger, lønbehandling og controlling for firmaets kunder. Du kommer primært til at arbejde på KvalitetsRevisions kontor.

Du kan dit bogholderi fra A-Z og du trives med alsidigheden i, at skulle varetage opgaver for mange, forskellige kunder. Firmaets kunder er fortrinsvis mindre og mellemstore virksomheder.

Det motiverer dig at arbejde med de løbende tidsfrister, som branchen naturligt byder på.

Du kommer blandt andet til at arbejde i e-conomic og C5. Du har flair for IT, er innovativ og vi gerne bidrage til den fortsatte udvikling og effektivisering på området, både internt og hos kunder. Du sætter dig naturligt og gerne ind i nye programmer.

Vi lægger stor vægt på, at du kan dit bogholderi, men også at du befinder dig godt på det mindre kontor med et bredt ansvarsområde og i et miljø, hvor man naturligt hjælper hinanden.

Du trives i en alsidig hverdag, og finder motivation i netop de afvekslende opgaver. Du arbejder bedst ud fra devisen om 'frihed under ansvar', og du er vant til selv at skabe dig et overblik og planlægge dine opgaver og strukturere din tid.

Du har en positiv og serviceminded indstilling, og du kommunikerer ubesværet med alle persontyper. Sidst, men absolut ikke mindst, er du gerne i besiddelse af en god portion humor.

Uddannelse

Vi har ikke krav til din formelle uddannelse, men vægter din praktiske erfaring med det brede bogholderi samt din personlighed højt. Det er en fordel, at du har erfaring fra revisionsbranchen.

Kontakt os for at høre, om du og firmaet kan matche hinanden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Start januar 2020.

IT

Du kommer blandt andet til at arbejde i e-conomic og C5. Du har flair for IT, og du sætter dig naturligt og gerne ind i nye programmer

Tiltrædelse

Januar 2020 

Løn

God løn efter kvalifikationer.

Reference

anl/Erhvervsservice Næstved 

Send din ansøgning til:

Jobmægleren ApS, Att: Anette Laursen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: 70272922

Vi glæder os til at høre fra dig !