Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

 

Har du flair for tal og er du lidt af en ”ørn” til IT ?

Så kan du meget vel være Sønderup Revisorers nye elev i deres professionelle lønafdeling !

Område:

Vi søger for vores kunde, Sønderup Revisorer I/S i Ringsted, en elev til dynamisk løn afdeling i fantastisk udvikling.

Revisionsfirmaet er beliggende i nye flotte og moderne kontorfaciliteter meget centralt i Ringsted - 2 min. fra motorvejen, og med 400 meter til Ringsted Banegård.

Stillingsbeskrivelse:

Vi forestiller os, at du har taget HHX med gode karakterer i matematik eller at du er uddannet finansøkonom og nu brænder efter at få en god, praktisk uddannelse.

Du kommer til at indgå i et yderst effektivt team af 15 løn medarbejdere i en afdeling, hvor man varetager løn behandling for en bred vifte af kunder.

Miljøet er professionelt, afslappet, uformelt, hjælpsomt, åbent samt humoristisk. Her er et virkeligt godt sammenhold. Teamet varetager som nævnt løn funktionen for mange forskellige virksomheder med hver deres løn rutiner/systemer. Det stiller krav til, at du har en god omstillingsevne, samt evnen til, at forholde dig til forskellige systemer/rutiner. Det er vigtigt, at du kan tilegne dig ny viden, og at du ikke er bange for at skulle arbejde med store mængder af data.

Du arbejder gerne og ubesværet i Excel.

Der er, som i enhver anden løn afdeling, naturlige spidsbelastningsperioder hvor vi forventer, at du er fleksibel i relation til arbejdstid. Kollegerne er gode til at hjælpe hinanden i afdelingen og til at løfte i samlet flok. Alle arbejder individuelt, men støtter også hinanden som et team. 

Du kommer som udgangspunkt til at arbejde på kontoret i Ringsted, men skal også være indstillet på, at der kan være få dage, hvor du skal arbejde ude hos kunder.

Løn afdelingen er kendetegnet ved en høj grad af professionalisme og service, og det er derfor også vigtigt, at du trives med kundekontakt og du har en god evne til at tilpasse dig forskellige miljøer. Du kommunikerer let og ubesværet med forskellige persontyper og du kan godt lide at yde god service.

Du har det godt med at tage ansvar for dine opgaver, og du har en suveræn detaljesans. Du kan godt lide at jonglere med mange bolde i luften, og du er god til at få struktureret dine opgaver og til, at skabe dig et overblik. Her er en virkelig god mulighed for dig som ønsker en elevuddannelse på højt niveau.

 

Om virksomheden:

Revisionsfirmaet Sønderup I/S har 60 ansatte, og firmaet er i en kontinuerlig positiv udvikling. Det er en moderne revisions- og rådgivningsvirksomhed med fokus på fortrolighed, engagement og indlevelsesevne. Her er det kunden som er i centrum, og der ydes en service ud over det sædvanlige.

Miljøet er uformelt i en meget flad organisation hvor man véd, at et godt fundament skaber de bedste resultater. Der arrangeres deltagelse i festival, teaterture og overlevelsesture, og der lægges vægt på trivsel og positivitet. Medarbejderplejen giver bonus, og ancienniteten er virkelig høj. 

En top professionel arbejdsplads med et virkelig godt socialt miljø, og et sted, hvor du virkelig vil få en god og solid samt professionel oplæring indenfor løn.

Uddannelse:

Har du bestået din HHX, finansøkonom eller HA med gode karakterer i matematik og erhvervsøkonomi og vil du nu, eventuelt efter et par år på arbejdsmarkedet, videre med din uddannelse ?

Fællesnævner er, at du både er dygtig til - og glad for - at arbejde med tal – og at du har flair for IT.

Du vil gerne have en bred og professionel uddannelse i en fagligt kompetent afdeling i fantastisk god udvikling.

Der kan være andre indgangsvinkler til stilligen, så kontakt os og hør, hvordan din baggrund passer ind.