Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

Er du på udkig efter drømmejobbet?

Find dit drømmejob. Glæd dig til at blive præsenteret for den arbejdsplads, hvor der bliver sat pris på netop dine kvalifikationer, og hvor du vil føle dig godt tilpas i medarbejdergruppen og med chefen. Hos Jobmægleren matcher vi mennesker og faglighed med virksomheder. Vi værdsætter guldkorn som dig, og du kommer ikke til at ligge på en hengemt liste over ledige kandidater.

Det rigtige match?

Vores kandidater er højt kvalificerede. Vi føler et stort ansvar for at matche dig med det rigtige job. Vi mener, at det er værd at vente på. Vi er ikke tilfredse med bare at få dit CV. Vi vil møde dig, og vi vil lære dig at kende. Kun på den måde kan vi opfylde vores mål om at matche mere end bare faglighed. Kontakt os.

Bliv optaget i vores emnebank og bliv kandidat i vores emneavis – det kan være genvejen til dit drømmejob.

Vi tilbyder hjælp til kompetenceafklaring, CV udfærdigelse og virksomhedssøgning. Udfyld vores kontaktformular på forsiden - eller ring og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

En håndsrækning?

Har du behov for et råd eller en kort vejledning? Så yder vi dig gerne en håndsrækning uden yderligere omkostninger for dig. Vi kan give dig inspiration og motivation til at komme videre til det helt rigtige job for dig.

Tilbage til forsiden