Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores betingelser.

Charlotte Birgander, Manager BPO Denmark, Aditro AB

Jeg har arbejdet med Jobmægleren i forbindelse med ansættelse af en Payroll Delivery Specialist.

Jeg blev anbefalet Jobmægleren gennem en mangeårig forretningsforbindelse, og Jobmægleren har fuldt ud levet op til vores forventninger.

Stillingen var relativ kompleks idet der skulle være ekstrem stor fokus ikke kun på kandidatens baggrund og erfaring, men i høj grad også på kandidatens interpersonelle kompetencer.

Anette Laursen fra Jobmægleren har en usædvanlig god evne til at vurdere mennesker. Hun gør et grundigt stykke arbejde og ligger en stor indsats i at finde den helt rigtige person til jobbet. Anette udmærkede sig ved på vores første møde at bruge meget tid på at finde ud af, hvem jeg var.

Det er jeg ikke vant til fra andre bureauer og jeg må sige at Anette har en evne til at gøre præcis hvad det kræver, for at finde den rette kandidat.  Hun har stor fokus på hvor vigtigt det personlige match er i en rekrutteringssituation  - og hun kommer i mål til UG.

Vi har ikke kun fundet den helt rigtige kandidat til vores specialist funktion – men også den helt rigtige kandidat til vores arbejdsmiljø og kultur.

Når kontrakten er underskrevet stopper Anettes engagement ikke. Hun arbejder fortsat for os. Hun følger op på sin rekruttering ikke kun per telefon, men også på et personligt møde med såvel mig som kandidaten. Anette er en meget engageret Jobmægler, som brænder efter at matche mennesker med virksomheders kultur og miljø.

Jeg har anbefalet Jobmægleren til andre forretningsforbindelser. Jeg vil helt afgjort samarbejde med Jobmægleren på vores fremtidige rekrutteringer.

Jobmægleren har det menneskekundskab og den professionelle og grundige tilgang til en rekruttering som resulterer i det perfekte match – og dermed den længerevarende ansættelse.