• Søger du en dygtig medarbejder inden for

    regnskab, økonomi og revision?

 

Om virksomheden:

Vi søger igen en ny medarbejder til Revisionsfirmaet Westergaard – firmaet er beliggende på torvet i det naturskønne Viby på Midtsjælland. 

Firmaet er tæt på såvel motorvej som offentlige transportmidler. Firmaet er veletableret og velrenommeret, og er i en kontinuerlig positiv udvikling.

Miljøet er uformelt, dynamisk og humoristisk, og der arbejdes ud fra devisen om 'frihed under ansvar'. Der er et virkeligt godt sammenhold på kontoret, hvor der er i alt 18 ansatte. Der er plads til, samt respekt for, forskellighed. .

Ancienniteten i firmaet er meget høj. Der tilbydes virkelige gode personaleforhold, herunder morgenmad- og frokostordning, frugt, drikkevarer og helbredsforsikring

Stillingsbeskrivelse:

Du kommer i denne stilling til at beskæftige dig meget med specialopgaver og rådgivning, med primær fokus på selskaber og personligt drevne virksomheder .

Du begår dig godt på alle niveauer og formår at tilpasse din kommunikation til modtager. Du har begge ben solidt plantet på jorden og arbejder ærligt og reelt i dialogen med dine kunder. Du befinder dig som ”en fisk i vandet”, når du deltager i møder og ved forhandlingsbordet.

Du er en ihærdig praktiker som motiveres af dit arbejde med SMV segmentet. Du har god erfaring med kvalitetssikring og gennemgang af regnskaber og dokumentationsmateriale.

Du bliver en værdsat sparringspartner - og du bliver del af et veletableret og solidt revisionsfirma i en kontinuerlig positiv udvikling.

Område:

Firmaet er beliggende i dejlig lys og indbydende ejendom på torvet i Viby på Midtsjælland. 

Firmaet er tæt på såvel motorvej som offentlige transportmidler. 

IT:

Firmaet benytter sig af IT Revisor samt MS Rev.

Uddannelse:

Statsautoriseret Revisor

Du trives med SMV-segmentet og med den nære kundekontakt, hvor du virkelig har mulighed for at gøre en forskel.

Du arbejder måske i dag i København, og vil have kortere transporttid.

Du arbejder måske i dag i et større revisionsfirma men savner bredde, tid til kundekontakt og et godt sammenhold med gode kolleger. Det allervigtigste for os er din personlighed, samt din tilgang til faget og opgaver.

Kontakt os for at høre, om du og firmaet kan matche hinanden. Vi glæder os til at høre fra dig !

Løn:

God løn efter kvalifikationer

Reference:

anl/statsaut/viby