Lotte Sørensen, Regnskabschef og kandidat hos Jobmægleren

Jeg fik en fantastisk sparring i forbindelse med min jobsøgning.
Jeg søgte job via Jobmæglerne og blev hurtigt kaldt til samtale. Det var sproget i stillingsannoncen, der fik mig til at søge jobbet. Annoncen beskrev meget tydeligt, hvad virksomheden stod for.
 
Ved den første samtale stillede Anette mig nogle rigtigt gode, skarpe spørgsmål, som fik mig til at reflektere over, om jobbet var det rette for mig. Mine kompetencer og jobønsker kunne anvendes i en helt anden sammenhæng, som jeg ikke selv havde set. Anette gav gode ideer til et godt jobmatch til mig og resultatet blev, at jeg gik fra samtalen med en god fornemmelse af at blive set og hørt, som den person jeg er.
 
Jeg vendte imidlertid tilbage, efter at have overvejet det nogle dage og sagde, at jeg stadig var interesseret i jobbet. Herefter gik det stærkt og Anette udfordrede mig telefonisk med resultaterne fra hendes test. Vi snakkede i telefon i over en time.
 
Jeg kom til samtale hos virksomheden to dage efter men fik ikke jobbet, da virksomheden stod over for et generationsskifte, og det var et yngre hold, der skulle køre videre. 
 
Selve afslaget gav Anette telefonisk, men hun gjorde rigtig meget ud af at fortælle mig, at jeg ikke var fravalgt på grund af mine kompetencer eller min personlighed, men at virksomheden faktisk måtte få en tredje part til at vælge for dem. Anette byggede mig op efter afslaget, så jeg fik den positive side af historien med på min videre jobsøgning.
 
Jeg kan varmt anbefale Jobmægleren. Som ansøger bliver man behandlet respektfuldt, og Anette gør rigtig meget ud af, at matchet mellem virksomhed og ansøger skal være i orden.