Kan du levere kvalitet i din bogføring ?

- Vi søger en dygtig bogholder med erfaring fra revision til veletableret revisionsfirma i Helsingør. 

 

Om virksomheden:  

Aaen & Co er et dynamisk revisionsfirma i kontinuerlig, positiv udvikling. Firmaet vækster og man formår, gennem et godt salgsarbejde samt et solidt håndværk, til stadighed at tiltrække og fastholde nye kundeemner.

Medarbejderne spænder aldersmæssigt bredt. Her er i alt 38 ansatte, hvoraf der er i erhvervsservice p.t.er 2 ansatte. Afdelingen er placeret centralt på storkontor, og man er således naturligt en integreret del af medarbejderstaben på revisionskontoret. Der er således god mulighed for faglig sparring, og man bliver naturligt del af et godt socialt miljø, hvor alle hjælper hinanden mod de fælles mål.

Her er et godt sammenhold og en uformel omgangstone i en flad organisation, hvor alle taler med alle. Firmaet har 5 indehavere, som alle kan karakteriseres ved deres dynamiske, kvalitetsbevidste, humoristiske, innovative og sidst, men ikke mindst, deres meget jordnære og fornuftige tilgang til tingene. Indehaverne har, som en naturlig del af deres lederskab, god fokus på medarbejdernes trivsel og individuelle behov. Medarbejderne trives derfor også, og ancienniteten i firmaet er høj.

Man spiser frokost sammen hver dag. Der arrangeres forskellige sociale arrangementer i løbet af året, såvel i firmaregi, på afdelingsniveau som i personaleforening. Der er stor tilslutning til de forskellige arrangementer. Man tilbydes massageordning, daglig morgenmad og andre personalegoder.

Vil du gerne læse mere om firmaet og se dine nye kolleger ? 

Klik ind på følgende link til deres hjemmeside: www.aaenco.dk

 

Stillingsbeskrivelse:

Vi søger en dygtig bogholder som véd hvad det kræver, at holde styr på bogføringen for mindre og mellemstore virksomheder i et revisionsfirma. Du har solid erfaring fra en lignende funktion. Du trives med mange forskellige opgaver og motiveres af netop alsidigheden. Du er god til at skabe dig et overblik og arbejder lige effektivt og med glæde - om materialet afleveres i mapper eller på anden vis.

Du har nemlig et godt gå på mod - du elsker din bogføring - og du løser opgaven med fokus på såvel detalje som mål. Du er fagligt dygtig ,og du sætter en ære i at levere et godt produkt hver gang. Du er målrettet og vant til at arbejde med time/sags styring.

Du er selvstændig og selvkørende og trives bedst i en funktion, hvor du planlægger din arbejdsdag. Du motiveres af, at arbejde ud fra devisen om frihed under ansvar. Du navigerer naturligt og ubesværet i forskellige bogføringsprogrammer samt lønsystemer - og du ser gerne nye og måske mere effektive måder at gøre arbejdet på.

Som person trives du i dialog med forskellige kunder og du trives med - fra tid til anden - at skulle varetage bogføringsopgaver ude hos kunder. Du er serviceminded og du kender til vigtigheden i at levere den gode service. Du har en positiv, glad og smittende personlighed. 

Du vil tage ansvar og sikre kvalitet i bogføringen. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på funktionen og du er en type, der naturligt viser initiativ og kommer med forslag til forbedringer. Der vil forekomme overarbejde i perioder, hvorfor du skal være fleksibel efter behov.

Vil du tage ansvar for bogføring for firmaets kunder ? Vil du selv tilrettelægge din arbejdsdag ? Vil du arbejde i et professionelt miljø, hvor der ikke er langt fra idé til beslutning - og samtidig være del af et godt og uformelt miljø ? Så er denne stilling en fantastisk mulighed for dig, som finder glæde i de udfordringer som arbejdet med mange, forskellige kunder giver.

 

Område:  

Firmaet har til huse i præsentabelt domicil centralt i Helsingør. Her er parkering lige ved døren og offentlig transportmidler indenfor 2 minutters gang fra kontoret. Det vil dog være en fordel, om du har bil i relation til opgaver ude hos kunder.

Firmaets kontorer er store og lyse i klassisk og enkel stil - et meget indbydende arbejdsmiljø.

Fokus er på effektivisering, og firmaet har gennem flere år arbejdet uden fysiske papirer og med konstant fokus på de nyeste IT redskaber.

  

Uddannelse:

Vi stiller ikke krav til din formelle uddannelse, men vi har et ønske om at du har flere års erfaring fra et revisionskontor. Du er ”en ørn” til din bogføring og har den erfaring der gør, at du naturligt imødekommer de udfordringer der er i arbejdet med de forskellige kundetyper.

 

Løn: God løn efter kvalifikationer

 

Start: 1. september 2017