Business controller til Ringsted

Om virksomheden 

ACO er verdens førende inden for intelligente dræningsløsninger og involveret i alle processer relateret til indsamling, rengøring, besiddelse og frigivelse af vand.


ACO blev grundlagt i 1946, og i dag har familievirksomheden ACO uafhængige virksomheder i mere end 40 lande i hele Europa, Nord- og Sydamerika, Asien, Australien, New Zealand og Afrika. Virksomheden beskæftiger 4.400 personer, og omsætningen i 2016 var 711 mio. EUR. ACO har egne produktionssteder i 15 lande (30 steder). Uanset de nationale forskelle sætter firmaet sit mærke med sit gode image, værdier, kvalitetskrav og kernekompetencer i centrum for sine marketingaktiviteter.


Virksomheden har sin oprindelse og hovedkontor i Rendsburg, Schleswig-Holstein i Nordtyskland. Den internationale struktur af virksomheden er baseret i regionale grupper, der rapporterer til hovedkvarteret. Industrikontrolløren rapporterer til Finansdirektøren for Dansk Fælles Servicecenter for ACO koncernens operationer i Danmark.


Den nordiske koncern består af et holdings- og administrationsselskab ACO Nordic Group A / S, og nedenfor er alle ACO- og Plastmo-aktiviteter i Skandinavien og Baltikum med juridiske enheder i alle lande: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen og Polen. 

Miljøet er friskt, uformelt og med fokus på det gode samarbejde. Her er engagement og lysten til, som et team, at gøre en forskel. Organisationen er flad med korte beslutningsveje. Her er albuerum og rig mulighed for at vise initiativ, og være med til at sætte dagsorden for firmaets fremtidige udvikling.

Som en del af det gode fællesskab spiser man frokost sammen hver dag, og slutter fredagen af med at ønske hinanden god weekend. 

Læs mere om virksomheden på www.aco.com 

Stillingsbeskrivelse 

Som business controller kommer du til at spille en central rolle i virksomhedens økonomifunktion. Du kommer til at arbejde selvstændigt - og i samarbejde med ACO Nordic Groups økonomichef. 

Du skal bidrage til at sikre virksomhedens langsigtede lønsomhed, og du skal være en proaktiv sparringspartner for forretningen i forhold til udvikling af løsninger, der kan løfte forretningen yderligere. 

Du opsøger og identificerer forbedringsmuligheder gennem direkte dialog med interessenter på tværs af organisationen. Du tager ansvar for hele processen i forbindelse med de vedtagne løsninger – fra udvikling og implementering til den løbende opfølgning med slutbrugerne. 

Dine opgaver bliver blandt andre:

  • Udarbejdelse af finansielle analyser og rapportering til ledelsen
  • Budgettering og opfølgning herpå
  • Omkostningsstyring og administration af Transfer Pricing
  • Udarbejdelse og udvikling af interne styrings- og scoringsmodeller
  • Identifikation og sikring af at rapporter afspejler virkeligheden, både i forhold til budgetter og i forhold til de aktuelle omkostninger, således at beslutningsgrundlaget er korrekt
  • Assistance til økonomiafdelingen 

Vi forestiller os, at din tid vil fordele sig med 70% på controlling og 30% på opgaver i økonomiafdelingen. 

Som controller hos ACO Nordic Group får du en aktivt styrende rolle, og du udgør i mange sammenhænge bindeleddet mellem finans, IT, salg og driftsorganisationen.. Din brede kontaktflade stiller krav til, at du som person er empatisk og åben. At du kan kommunikere i et letforståeligt sprog på alle niveauer. Du begår dig lige godt i produktionen som på ledelsesgangen.

Du har et godt drive og en god energi, som naturligt smitter af på dine omgivelser. Du er samtidig en jordnær og pålidelig type, som med dit nærvær og din pålidelighed fremstår som en troværdig samarbejdspartner både internt og eksternt. 

Du hviler godt i dig selv og tør tage også den svære dialog. Du har en naturlig autoritet og dette sammenholdt med din faglighed gør dig til en værdsat kollega og samarbejdspartner. Du ser dig selv som værende en person der kan vokse med firmaet og gøre en positiv forskel. Du ønsker at være medvirkende til ACO Nordic Groups fortsatte succes og udvikling

Uddannelse

Den ideelle kandidat har en uddannelse som HD R eller Cand. Merc. Aud. suppleret med nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling i en produktionsvirksomhed. Vi ser gerne, at du har revisionsbaggrund.

Som person er du uformel og ”nede på jorden”, og du er en udpræget holdspiller.

Du har en god regnskabsmæssig forståelse kombineret med erfaring fra produktionsvirksomhed. Du har en sund forretningsmæssig forståelse og du trives i feltet mellem de to områder, hvor du med din metodik og din logiske tankegang, gør en forskel.

Du brænder efter at blive del af en organisation i god udvikling, hvor du gennem din indsats kan få lov til at være med til at præge den fremtidige udvikling.

IT

  • Rutinert bruger NAV
  • Rutineret bruger Excel 

Er du superbruger i NAV Dynamics vil det være et stort plus - og du må generelt gerne være lidt af en ”ørn” til IT.

Sprog:

Du kommunikerer ubesværet på engelsk, såvel skriftligt som mundtligt.

Har du kendskab til andre sprog vil det være et ekstra plus.

Løn:

Løn efter kvalifikationer.

Dertil kommer sundhedsforsikring og pensionsordning.

Reference:


anl/ACO Nordic

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den helt rette person til jobbet