Vi søger en ambitiøs Registreret eller Statsautoriseret Revisor til kontor i Holbæk.

Om virksomheden:

Vores kunde er et veletableret Revisionsfirma beliggende i Holbæk området med parkeringsfaciliteter lige ved døren. 

Firmaet beskæftiger 12 engagerede medarbejdere, hvoraf de 4 er Reg. Revisorer og 1 er Statsautoriseret Revisor. 

Miljøet er kendetegnet ved en professionel og samtidig fornuftig og jordnær indstilling til såvel medarbejdere som kunder. Her sætter man en ære i at være tæt på kunden og i at yde den personlige rådgivning og service, som sikrer de tilfredse og dermed trofaste og mangeårige kunder. Man har stor fokus på at der skal være en fornuftig balance mellem ydelse og honorar, således at kunderne får fuld valuta for deres penge.

Miljøet er roligt, uformelt, humoristisk og kendetegnet ved en naturlig gensidig fleksibilitet og med en stor grad af frihed under ansvar. Der er et godt sammenhold og en god team ånd, hvor man har en naturlig interesse for sine kolleger - og for kunder. Her bliver kunden genkendt når man henvender sig på kontoret - det personlige forhold er i fokus.
Firmaet har en personaleforening som arrangerer alt fra cykelture til julefrokost, og opbakningen omkring arrangementerne er stor. Der er fri frokost, fri telefon, en god pensionsordning samt sundhedsforsikring. 

Firmaet har en målsætning om at der skal være en fornuftig balance mellem arbejdsliv- og privatliv, hvorfor arbejdsmængden i statusperioden er fornuftig. Firmaet benytter sig af IT fokus til såvel kvalitetssikring som til udarbejdelse af regnskaber.

Stillingsbeskrivelse:

Vi søger en dygtig Registreret eller Statsautoriseret Revisor, evt. SR studerende. 

Du er en ihærdig praktiker som motiveres af dit arbejde med SMV segmentet. Du trives med at arbejde med forskelligartede opgaver i tæt samarbejde med dine kunder. Du trives med reelt at kunne gøre en forskel og det er derfor bevidst at du søger til et mindre revisionskontor, hvor netop service og nærhed er i højsædet.

Du ved hvad der skal til, og du arbejder selvstændigt, ihærdigt og målrettet med dine opgaver. Du vil, hvis kemien m.v. passer, have mulighed for at indgå som delejer af firmaet der drives i selskabsform.

Firmaet har en trofast kundeskare, og der kommer til stadighed nye kunder til. Det er ikke et krav at du er decideret opsøgende i forhold til etablering af nye kundekontakter, men at du kan levere kvalitet, service og effektivitet i det brede arbejde med kunderne. Der kan derudover være mulighed for at påvirke og kvalitetsudvikle virksomheden, ligesom du vil blive tilbudt diverse kurser til vedligeholdelse og udvikling af kompetencer. 

Her er en fantastisk mulighed for dig som er fagligt dygtig. For dig som trives med det professionelle, uformelle og tætte forhold til dine kunder. For dig som har en drøm om at være selvstændig. Du bliver en værdsat sparringspartner på alle områder - og du bliver del af et veletableret og solidt revisionsfirma i en kontinuerlig positiv udvikling.

Område:

Firmaet er beliggende i Holbæk området i lokaler, der giver mulighed for udvidelse og udvikling. 

Uddannelse:

Du er Reg. Revisor, Statsautoriseret Revisor eller SR - studerende.

Løn:

God løn efter kvalifikationer

Reference:

anl/Holbæk området