Selvkørende bogholder til København V

- med et suverænt ”øje for detaljen”

Vi søger en dygtig bogholder, som med selvsikkerhed og overblik kan varetage bogholderiet fra A-Z frem til revisor. Dette både for ”The Lab” og for firmaets eget kantine, ”The Lab Kitchen”. 

 

Her er fokus på at skabe gode og fleksible rammer, så der bliver en fornuftig balance mellem arbejds- og familieliv. Der er plads til, samt respekt for, forskellighed.

Man formår at skabe gode teams, der naturligt støtter og hjælper hinanden. Organisationen er flad og uformel - alle taler med hinanden. Der er et suverænt godt socialt miljø og sammenhold, hvor man ser hinanden som kolleger, men også som mennesker. Man ved nemlig godt, at et godt fundament skaber de bedste resultater.   

 

 

Vi søger en udadvendt Statsautoriseret Revisor til Roskilde Syd 

Du kommer i denne stilling til at beskæftige dig meget med specialopgaver og rådgivning, med primær fokus på selskaber og personligt drevne virksomhederen energisk Statsautoriseret Revisor til Viby Sjælland  

Miljøet er kendetegnet ved en professionel og samtidig fornuftig og jordnær indstilling til såvel medarbejdere som kunder. Her sætter man en ære i at være tæt på kunden og i at yde den personlige rådgivning og service, som sikrer de tilfredse og dermed trofaste og mangeårige kunder.

Vi søger en dygtig CMA til revisionsfirma beliggende i Viby Sjælland. 

Vil du arbejde tæt sammen med dine kunder og have høj fokus på rådgivning og forretningsudvikling ?

 

Aaen & Co har afdelinger i Helsingør og Bagsværd. De servicerer en bred vifte af kunder over hele Sjælland med primær fokus på Københavnsområdet. Aaen og Co beskæftiger i dag 47 medarbejdere og udvider igen medarbejderstaben med to eller flere revisorer.

Vil du være del af deres succes ? 

 

Vi søger to nysgerrige revisorassistenter - som motiveres af udfordringer og ansvar - til vores kunde, Sønderup I/S.

 

Elsker du dit job som revisor - og søger du en fornuftig balance mellem arbejdsliv- og privatliv ?