Aktuelle stillinger

Her kan du se nogle af vores mange spændende stillinger. 

Det er ikke alle vores stillinger, som bliver annonceret. Før vi annoncerer, leder vi efter egnede kandidater i vores egen database - og benytter os af vores omfattende netværk.

Vi anbefaler derfor, at du skriver dig op i vores emnebank. Så står du først i køen, når en stilling skal besættes.

 

Erfaren revisor – eventuelt statsautoriseret – der finder motivation i de tætte kunderelationer i SMV segmentet - Helsingør 

Business controller til international produktionsvirksomhed i Ringsted 

All-round og selvstændigt kørende bogholder med flair for administrative opgaver - og lyst til at yde den gode kundeservice 

Vi søger til vores kunde, Glostrup Forsyning, en senior controller som trives i en udviklingsorienteret og dynamisk virksomhed.  

Nysgerrig Statsautoriseret Revisor på ”jagt” efter nye udfordringer ?

- Jobmægleren søger til Sønderup Revisorer i Ringsted 

Løn medarbejder, der brænder efter at dygtiggøre sig ! 

Vi søger igen en dygtig løn medarbejder til Sønderup Revisorer i Ringsted   

Nysgerrig revisor på ”jagt” efter nye udfordringer ?

- Jobmægleren søger til Sønderup Revisorers afdeling i Greve

 

 

Selvkørende bogholder til København V

- med et suverænt ”øje for detaljen”

Vi søger en dygtig bogholder, som med selvsikkerhed og overblik kan varetage bogholderiet fra A-Z frem til revisor. Dette både for ”The Lab” og for firmaets eget kantine, ”The Lab Kitchen”. 

 

Her er fokus på at skabe gode og fleksible rammer, så der bliver en fornuftig balance mellem arbejds- og familieliv. Der er plads til, samt respekt for, forskellighed.

Man formår at skabe gode teams, der naturligt støtter og hjælper hinanden. Organisationen er flad og uformel - alle taler med hinanden. Der er et suverænt godt socialt miljø og sammenhold, hvor man ser hinanden som kolleger, men også som mennesker. Man ved nemlig godt, at et godt fundament skaber de bedste resultater.   

 

 

Vi søger en udadvendt Statsautoriseret Revisor til Roskilde Syd 

Du kommer i denne stilling til at beskæftige dig meget med specialopgaver og rådgivning, med primær fokus på selskaber og personligt drevne virksomhederen energisk Statsautoriseret Revisor til Viby Sjælland  

Miljøet er kendetegnet ved en professionel og samtidig fornuftig og jordnær indstilling til såvel medarbejdere som kunder. Her sætter man en ære i at være tæt på kunden og i at yde den personlige rådgivning og service, som sikrer de tilfredse og dermed trofaste og mangeårige kunder.

Vi søger en dygtig CMA til revisionsfirma beliggende i Viby Sjælland. 

Vil du arbejde tæt sammen med dine kunder og have høj fokus på rådgivning og forretningsudvikling ?

 

Aaen & Co har afdelinger i Helsingør og Bagsværd. De servicerer en bred vifte af kunder over hele Sjælland med primær fokus på Københavnsområdet. Aaen og Co beskæftiger i dag 47 medarbejdere og udvider igen medarbejderstaben med to eller flere revisorer.

Vil du være del af deres succes ? 

 

Elsker du dit job som revisor - og søger du en fornuftig balance mellem arbejdsliv- og privatliv ?