• Søger du en dygtig medarbejder inden for

    regnskab, økonomi og revision?

 

Om virksomheden:

Vi søger en revisor med Cand.Merc.Aud baggrund til vores kunde, Revisionsfirmaet Westergaard - beliggende på torvet i det naturskønne Viby på Midtsjælland. 

Firmaet er tæt på såvel motorvej som offentlige transportmidler. Firmaet er veletableret og velrenommeret, og er i en kontinuerlig positiv udvikling.

Miljøet er uformelt, dynamisk og humoristisk, og der arbejdes ud fra devisen om 'frihed under ansvar'. Der er et virkeligt godt sammenhold på kontoret, hvor der er i alt 18 ansatte. Der er plads til, samt respekt for, forskellighed. .

Ancienniteten i firmaet er meget høj. Der tilbydes virkelige gode personaleforhold, herunder morgenmad- og frokostordning, frugt, drikkevarer og helbredsforsikring.

Søger du et professionelt miljø med frihed under ansvar, gode kolleger med sammenhold samt personaleforhold som er helt i top ? Så er dette revisionsfirma noget for dig.

Stillingsbeskrivelse:

Du kommer i denne stilling til at beskæftige dig meget med specialopgaver og rådgivning, med primær fokus på selskaber og personligt drevne virksomheder. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt med dine opgaver og i et naturligt samarbejde med dine kolleger. Du vil kontinuerligt få tildelt ansvar der passer til dine evner og kvalifikationer. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af virksomheder.

 IT:

Firmaet benytter sig af IT Revisor samt MS Rev.

Uddannelse:

Vi forstiller os, at du har CMA.

Du har nogle års praktisk erfaring fra branchen og at du stortrives med SMV-segmentet og med den nære kundekontakt, hvor du virkelig har mulighed for at gøre en forskel.

Du arbejder måske i dag i København, og vil have kortere transporttid.

Du arbejder måske i dag i et større revisionsfirma men savner bredde, koordinering, selvstændighed, kundekontakt og et godt sammenhold med gode kolleger. Det allervigtigste for os er din personlighed, samt din tilgang til faget og opgaver.

Kontakt os for at høre, om du og firmaet kan matche hinanden. Vi glæder os til at høre fra dig !

Løn:

God løn efter kvalifikationer

Reference:

anl/CMA Viby